Η απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου μπορεί να είναι μέρος της ζωής μας, όμως δεν θα πάψει ποτέ να μας δυσκολεύει να αποδεχτούμε ανώδυνα κάτι τέτοιο. Η διαδικασία του πένθους που ακολουθεί μετά από ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της απώλειας. Ανάλογα την περίπτωση, τον άνθρωπο και την σχέση με τον εκλιπών, κάποιοι δυσκολεύονται να προχωρήσουν σε σημείο να χάνουν την λειτουργικότητα στην ζωή τους.

Κατανοώντας ότι ο άνθρωπος που περνάει απώλεια έχει να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη πραγματικότητα, στεκόμαστε δίπλα του και στο ψυχολογικό κομμάτι της δύσκολης περιόδου που διανύει. Το 2008, είμαστε το πρώτο γραφείο στον χώρο των επικήδειων υπηρεσιών που περιλαμβάνει στις υπηρεσίες του, την ψυχολογική υποστήριξη της πενθούσας οικογένειας. Σεβόμενοι όχι μόνο το πρακτικό ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει ο πενθούντας, αλλά και μια σειρά από συναισθηματικές αλλαγές αναλαμβάνουμε την ψυχική στήριξη της οικογένειας που μας εμπιστεύεται.

Με την συνεργασία της Ψυχοθεραπεύτριας- Τραυματοθεραπεύτριας Άννας Γ. Σταματελάτου ,εξειδικευμένης σε θέματα πένθους & κρίσης στην οικογένεια έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε αναλυτικά για ότι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι του πένθους ,ώστε να νιώσετε πιο δυνατοί να το αντιμετωπίσετε. Επίσης μπορείτε να λάβετε απλόχερα την ψυχική υποστήριξη και φροντίδα που χρειάζεστε , αφενός προσφέροντας στον εαυτό σας την ανακούφιση και την εσωτερική γαλήνη που έχει ανάγκη, αφετέρου βοηθώντας τον να επανέλθει στην καθημερινότητα της ζωής του χωρίς ενοχές.

 

Άννα Γ. Σταματελάτου

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

EMDR & CRM Τραυματοθεραπεύτρια

Μέλος της EMDR Hellas.

Μεθώνης 5, Αθήνα, 10680

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-3600466