ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γραφείο Τελετών Παπαηλιού

Τον Μάιο Του 1905, Στην Αθήνα, Διεξάγεται Από Το Γραφείο Παπαηλιού, Η Πρώτη Επικήδεια Τελετή, Ξεκινώντας Στον Σχετικό Χώρο , Μία Μακρά Οικογενειακή Παράδοση.

Το Γραφειο Μας

Με απόλυτο σεβασμό, φροντίδα, ευαισθησία και διακριτικότητα προς τον εκλιπών και την οικογένεια του εκλιπόντος, έχουμε καταφέρει μετά από έναν αιώνα συνεχούς εξέλιξης και εμπιστοσύνης, να αποτελούμε σήμερα, ένα από τα πιο ιστορικά και ποιοτικά γραφεία της χώρας.

Για μας, τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, τους νιώθουμε μέλη της οικογένειάς μας και μέριμνά μας να συνδιοργανώσουμε μια τελετή που θα αντιπροσωπεύει διακριτικά την ζωή του αγαπημένου τους προσώπου.

Σε μια περίοδο που εμπεριέχει αρκετή συναισθηματική βαρύτητα και η οικογένεια χρειάζεται να σκεφτεί αρκετές λεπτομέρειες, βρισκόμαστε δίπλα σας από το πρώτο σας τηλεφώνημα με ασφάλεια, ταχύτητα και άψογη οργάνωση, χωρίς να επιβαρυνθείτε επιπλέον ψυχολογικά.

Το γραφείο μας δεν αποτελεί μόνο έναν χώρο υπεύθυνο οργάνωσης και διεκπεραίωσης αλλά και μια αγκαλιά για οποιοδήποτε αίτημά σας. Είμαστε εκεί να σας ακούσουμε και να σας στηρίξουμε προσφέροντας το καλύτερο δυνατό των υπηρεσιών μας.

Βαθιά μας επιθυμία να καλύψουμε στον υπέρτατο βαθμό κάθε σας ανάγκη αλλά και να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο πένθος σας ανακουφιστικά, με φροντίδα και σεβασμό.