ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΡΩΝ & ΟΣΤΩΝ

Μεταφορά σορού από το εξωτερικό και το εσωτερικό

Παρέχουμε με ευλάβεια, σεβασμό και διακριτικότητα οτιδήποτε χρειάζεται για την εκπλήρωση της μεταφοράς, παραλαμβάνοντας τη σορό από τον τόπο θανάτου σε ψυκτικό θάλαμο, μέχρι την αναχώρηση και την τακτοποίηση της.

Μεριμνούμε για τα πάντα γύρω από την επικήδεια τελετή στον τόπο που επιθυμείτε να λάβει χώρα.

Επαναπατρισμός σορού

Θέλοντας να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες τη στιγμή του πένθους σας, φροντίζουμε με ιδιαίτερο σεβασμό την πλήρη οργάνωση της τελετής και αναλαμβάνουμε εμείς τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως την έκδοση άδειας ταφής.

Κάνουμε την προετοιμασία του θανόντος με αξιοπρεπή τρόπο και σεβασμό στο θρησκευτικό του δόγμα.

Διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για επαναπατρισμό σορών από & προς το εξωτερικό, με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία . Επίσης κρατάμε την οικογένεια ενήμερη κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

Για τους επαναπατρισμούς από και προς το εξωτερικό ακολουθούμε την εξής διαδικασία:

Αναλαμβάνουμε τη δήλωση του θανάτου και την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών που χρειάζονται για τη μεταφορά της σορού. Το διαβατήριο και το πιστοποιητικό του θανάτου είναι τα δύο απαραίτητα έγγραφα.

Η Μετάφραση των εγγράφων γίνεται στο υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών προορισμού. Για την πλήρη εξυπηρέτησή σας, συνεργαζόμαστε με πρεσβείες και γραφεία τελετών σε διεθνές επίπεδο.

Έκδοση διεθνούς άδειας μεταφοράς (εφόσον κριθεί αναγκαίο).